dissabte, 20 de febrer del 2021

PIXES FORA DE TEST, DONA!

Dir que el raper de qui parlem ja fa dies té menys art que qualsevol de nosaltres en un karaoke després de prendre’ns dos cubates és una opinió que puc compartir, perquè ja se sap que l’art és una cosa subjectiva i l’opinió encara més. Aquesta opinió expressada fent el “carajillo” al bar de la cantonada pot tenir un passament, però utilitzar-la com un argument de pes per desautoritzar “los niñatos que le apoyan” té un cert delicte. No es tracta d’això “IDA” (Isabel Díaz Ayuso), no es tracta d’això, dona, que pixes fora de test. Però hi estem tan acostumats a aquest tipus de declaracions,  que ja no deu venir d’una. I en això ens equivoquem, perquè estem desvirtuant el debat polític fins a deixar-lo en una posició semblant al que seria una conversa de barra de bar, cosa que diu poc dels polítics.
Aquest recurs lamentable és l’eina dels populistes per arribar a les consciències poc formades de la població, perquè es tracta de missatges simples (i ximples) a l’abast fins i tot dels qui no entenen la factura del llauner. Van calant, van calant, van tornant-se habituals, els van acceptant i la gent acaba votant Vox com a solució dels seus problemes, tant li fa que aquests estiguin relacionats amb l’atur, amb la seguretat ciutadana o fins i tot el medi ambient, perquè tot es pot posar en el mateix sac.
Hi hauria d’haver una manera de treure targeta vermella per expulsar els polítics que en seu parlamentària fan servir discursos d’un nivell cultural tan baix, potser així recuperaríem el to que es mereix el debat polític.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada