diumenge, 21 de febrer del 2021

ARRAN DEL SAQUEIG DE COMERÇOS

Les imatges que vam poder veure de persones (potser seria millor dir vàndals) assaltant botigues i saquejant tot el que podien, especialment roba de marca, ens ha de provocar tristesa i un punt d’indignació. Dels sis mil manifestants que ahir van aplegar-se a la plaça de la Universitat, posa que només fossin cinc-cents els qui van generar aldarulls en acabar la concentració; d’aquests, posa que només la meitat es dediquessin a trencar aparadors; i posats a ser benèvols, que només un centenar es dediquessin a saquejar comerços. N’hi ha prou per pervertir la imatge d’un moviment de protesta que convé respectar si ens considerem demòcrates.
Darrere seu, o davant entomant pedrades i ampolles voladores, els Mossos d’Esquadra, l’actuació dels quals ara resulta que no defensa ni el propi govern assegurant que s’hauran de replantejar els protocols, un extrem que ha provocat una reacció irada de totes les organitzacions sindicals del cos policial. I no oblidem els de sempre, demanant dimissions, dissolucions d’equips... Déu n’hi do del quadre escènic!
Senyora Colau, vostè volia dissoldre la unitat antiavalots de la Guàrdia Urbana, em sembla recordar, perquè quedava lleig que la policia que estava sota les ordres d’una política d’esquerres hagués de desallotjar acampades i sortir a repartir llenya. Vist el que campa per la ciutat on governa, sort que no se’n va sortir i la unitat segueix activa, però estaria d’allò més bé que posés aquests antiavalots a donar un cop de mà als Mossos. Potser els podrien ensenyar a actuar amb criteris menys contundents, que ajudessin a calmar els ànims, no a encendre’ls com sembla que opinen els de la seva corda. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada