dilluns, 8 de febrer del 2021

IGNOREM-LOS!

La democràcia és la forma imperfecta de govern que més s’assembla al que es podria considerar com la més justa. De fet és tan generosa que fins i tot permet la lliure expressió dels qui se la voldrien carregar, que en aquests moments estan fent mans i mànigues per anar creixent i sumant adeptes mentre escampen merda i odi a tort i a dret.
Rebentar un acte feixista pot estar justificat èticament, moralment, fins i tot cívicament, però deixeu-me dir que de cap manera políticament, i molt menys usant els mitjans que ells no dubtarien en fer servir. Ja sé que em direu que pixo fora de test, que no s’ha de permetre que els energúmens hereus del pitjor franquisme campin amb llibertat i que és bo que tastin la seva medecina, però de cap manera no ens podem posar a la seva alçada, que és molt baixa.
En lloc de muntar un sidral i enfrontar-se a aquesta colla de malànimes, és molt millor ignorar-los. Imagineu que es troben la vintena de cretins seguidors d’aquest moviment a la plaça Major per escoltar el discurs infecte dels capitostos. Només vint, i a cada entrada de carrer de la plaça un piquet per informar als qui volen accedir-hi que hi ha una trobada feixista i que se’ls aconsella deixar-los sols i ignorar-los. Només darrere seu, despenjar-hi una immensa estelada des dels balcons que emmarquen les imatges dels polítics presos perquè els faci de teló de fons. Ni un crit, ni un xiulet. Se sentirien completament fora de lloc, com li va passar a l’Arrimadas no fa gaire i tots recordem, no tindrien ni capacitat de reacció.  
Que no hem entès que el que busquen amb  la provocació és que hi hagi merder? Mentre, suposo que una mica acollonits, fugien amb les furgonetes i la cua entre cames, no deixaven de somriure pensant en la quantitat de minuts que aconseguirien l’endemà a les televisions de tot l’estat. TV3 ha estat l’única que hi ha passat de puntetes, suposo que perquè no podia informar de res relacionat amb un discurs de campanya. Aquest és el camí. Si volen hòsties on vagin, que ells mateixos es paguin els sequaços que els han d’atonyinar, que en són prou capaços, no en tingueu cap dubte. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada