dimarts, 1 de febrer del 2022

IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA A LA CARTA

Si no ho he entès malament, el govern de la Generalitat es traurà les puces del damunt i les espolsarà cap a les escoles perquè a cada lloc apliquin la immersió lingüística d’acord amb les característiques i els condicionants sociològics del seu entorn d’influència.
M’està bé, perquè tot allò que signifiqui prendre decisions com més a prop de la realitat on s’han d’aplicar segur que és una sàvia decisió, però permeteu que posi en dubte l’eficàcia del sistema davant dels quatre espanyolistes amb ganes de tocar el que no sona i seguir atiant conflicte lingüístic on no n’hi ha.
Els equips directius, i el director/la directora en darrer extrem, seran els responsables de l’aplicació d’una norma que, si no té un marc jurídic prou ferm al darrere, els condemnarà a caure sota les potes dels cavalls cada vegada que un ximple capcalent amb ganes de “liarla parda” els denunciï per incompliment de ves a saber quin article de la sacrosanta constitució. Sincerament, a les escoles ja fan prou intentant ensenyar i educar, que amb els temps que corren no deu resultar cosa fàcil. Només els falta haver d’anar davant d’un jutge cada dos per tres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada