dimarts, 27 de juny del 2023

REFLEXIONS DE JUBILAT, 73

UNA PRESIDENTA TAN FATXENDA COM COVARDA

La senyora Marta Fernández, de VOX, és la nova presidenta de les Cortes de Aragón. Aquests de color verd segueixen triomfant allà on els deixen i sembla que només han trobat el “no pasarán” a Extremadura.
El personatge en qüestió, fan de Donald Trump, negacionista de tot el que es pugui ser (climàtica, de la pandèmia, de les vacunes, de la violència masclista...), homòfoba, i totes les característiques preocupantment negatives que hi vulgueu afegir, ha corregut a esborrar les salvatjades que havia escrit al seu compte de Twitter i tancar-lo oportunament abans que li portés problemes.
Les perles que ha esborrat eren de la categoria: "Las feministas sois las nietas de los cristianos que echaron a los moros de la Península para que pudierais pasear en tetas por la calle", “Los violadores también podrán fluir y autopercibirse mujer y así, tranquilamente, podrán ir a una cárcel de mujeres”, afirmar que Irene Montero només s’ha hagut d’agenollar davant de Pablo Iglesias per fer carrera política, etc.
Covarda, és una immensa covarda incapaç de mantenir les seves idees davant una opinió pública que ara se la mirarà amb lupa. Preparem-nos per a les perles que deixarà anar, perquè com diuen en castellà: “La cabra siempre tira al monte.” I aquesta dona té incontinència verbal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada