dimecres, 14 de juny del 2023

REFLEXIONS DE JUBILAT, 60

VIOLACIONS EN GRUP

La confirmació que en les darreres violacions en grup hi han participat fins a 13 menors de 14 anys i que 4 d’ells són reincidents ens hauria de deixar garratibats. Com és possible que aquesta nostra societat hagi arribat fins a aquest punt? I no serveix dir que abans també passava, però que com que hi havia menys informació no ens n’assabentàvem, perquè seria fer-se trampes al solitari.
Cal vigilar a no racialitzar el problema, d’acord. Cal evitar assenyalar barris i ciutats concretes (Badalona en surt malparada). Però suposo que cal fer alguna cosa més. No n’hi ha prou amb dir que aquests adolescents presenten una manca de valors descomunal. Si és així, les famílies hi deuen tenir alguna responsabilitat, l’escola i l’institut hi deu tenir alguna cosa a veure, la societat també deu tenir una part de culpa.
Sorprèn que alguns d’aquests joves hagin respost durant els interrogatoris del Mossos que estan fent lleis contra els homes. Aquest no és el discurs de la dreta més dreta de totes les dretes que es fan i es desfan? I després surt aquell que fa dos metres a dir que vol netejar Badalona. Déu n’hi do!
L’accés a imatges pornogràfiques des d’edats ben joves segur que hi té alguna cosa a veure, perquè si és l’única formació sexual que reben deuen tenir el cap força xarbotat. Però com es pot controlar l’accés a continguts sexualment perversos?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada