dijous, 22 de juny del 2023

REFLEXIONS DE JUBILAT, 68

UN ALTRE CIRC MEDIÀTIC

La Policia Nacional ha muntat un altre espectacle a Sitges. Ja hi estem acostumats, quan hi ha polítics independentistes pel mig. La qüestió és magnificar una intervenció que es podia solucionar amb una citació judicial avisant els mitjans de comunicació i exposant detinguts emmanillats sense cap mena de prevenció per garantir la seva presumpció d’innocència.
Sembla que en la gestió de subvencions cap a entitats del tercer sector (ONG) han descobert que uns 260.000€ (de ves a saber quants mandats) no estaven prou justificats. Tot i que només tenien mandat d’escorcoll per part de la jutgessa, ells han procedit a detenir fins a 10 persones: alcaldessa, regidors, secretari, funcionaris, etc. I evidentment a les 8 del vespre estaven tots en llibertat.
Però la imatge de l’alcaldessa Aurora Carbonell i del regidor Jaume Monasterio (tots dos d’ERC) sortint emmanillats i essent introduïts al cotxe de la policia ha pogut sortir a tots els telenotícies del país. I des de les clavegueres de l’estat, segur que a qui comandava l’operació ja l’han felicitat o, vés a saber, potser fins i tot premiat.
A veure si resulta que la Laura Borràs, enmig de tota la hiperbòlica campanya de victimisme per la seva provada prevaricació, malversació i falsedat documental, tenia raó en això de la persecució de l’independentisme. Jo no hi havia pensat mai, en aquest extrem, però els fets...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada