dimecres, 21 de juny del 2023

REFLEXIONS DE JUBILAT, 67

PLANY PER SES ILLES!

Acaba de prendre possessió de la presidència del Parlament Balear un personatge anomenat Gabriel Le Senne que és un membre destacat del feixisme més ranci que volta per ses illes.
Aquest personatge afirmava fa poc, en un rampell de lucidesa producte dels seus raonaments més profunds, que “les dones són bel·ligerants perquè els manca el penis”. Es tracta d’una frase que segur que alimentarà totes les conyes marineres i els “memes” de les xarxes socials.
Això podria quedar en un acudit d’allò més estúpid, però la ideologia del beneit que han posat al davant de la segona institució balear és preocupant: negacionista del canvi climàtic, negacionista de la violència masclista, negacionista de la realitat cultural balear i contrari a la protecció del català, etc.
Que al davant d’una institució tan important hi hagi qui ha proclamat als quatre vents que cal suprimir l’autonomia de les Illes Balears, és un autèntic drama.
Confiem que els mecanismes democràtics de control establerts disposin de prou garanties per impedir que aquesta mena de troglodita pugui campar a lloure amb els seus objectius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada