divendres, 16 de juny del 2023

REFLEXIONS DE JUBILAT, 62

ESPORTISTES TORRATS

La imatge d’esportistes celebrant un triomf torrats com ceps, que amb prou feines es tenen drets i són incapaços d’argumentar una sola frase intel·ligible, resulta molt poc edificant.
De fet, transmeten el missatge que qualsevol celebració s’ha de fer amb alcohol i que agafar una bona turca és no només comprensible, sinó fins i tot imprescindible en aquests casos.
Tenint en compte que d’alguna manera la societat els ha atorgat la categoria de mites a valorar i fins i tot a imitar pels infants i joves que vulguin assolir l’èxit, la imatge resulta perillosament contraproduent, esperpèntica i mancada de tota mena d’ètica.
El fet que els mitjans de comunicació s’entretinguin a oferir aquestes penoses imatges i repetir-les com si tinguessin certa transcendència informativa acaba de complicar la situació i en multiplica l’efecte.
Algú va veure la rua dels dos equips del Barça després de guanyar el títol de lliga? Em quedo, per descomptat, amb la discreció i la imatge de les noies. Caldria que algú de protocol dels clubs posés alguna mena de límit als excessos etílics en les celebracions esportives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada