dimecres, 14 de juny del 2023

REFLEXIONS DE JUBILAT, 61

QUINA IMATGE MÉS GALDOSA

Veure la presidència de les Corts Valencianes en mans d’un feixista de Vox era un fet que ningú s’imaginava fa un parell d’anys, sobretot després d’un parell de legislatures que havien permès esborrar del mapa l’entramat de corrupció que dues dècades de governs dels populars havien instaurat al país germà.
I ara, què passarà? Doncs que faran marxa enrere en totes les qüestions de llengua, cultura i educació on s’havia avançat cap a la col·laboració de tots Països Catalans. Si a més es confirma que la Conselleria d’Educació serà per a un altre ínclit i erudit membre del partit feixista, el drama serà complet.
Encara queda per veure com s’acabarà resolent el govern de les Illes Balears, però tot apunta que hi haurà una altra tragèdia de proporcions semblants.
I mentrestant, a casa nostra segueixen llençant-se els plats pel cap els qui haurien de marxar de bracet i fer front comú a Madrid. Quin panorama més galdós! De fet, si no es posen d’acord ni per fer front a l’extrema dreta de Ripoll, què en podem esperar? Massa egos pujats de to amb “palmeros” que els fan la gara-gara. Si no aconseguim fer net, no tenim cap futur. Em sap greu, però allò de fotre el camp per no haver de veure-ho de prop, cada dia resulta un pla més engrescador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada