dilluns, 15 de març del 2021

MASCULINITZAR ELS NENS

Recordeu aquell personatge llefiscós, Wert de cognom, que en Mariano Rajoy ens va endinyar com a ministre d’educació? Sí, aquell que després d’una nit de malson es va llevar amb la idea que volia “españolizar los ninos catalanes”? Sí, aquell que ara viu amb la seva estimada com un rei en un palauet de París fent veure que representa l’estat espanyol davant no sé quina institució.
Doncs resulta que els xinesos s’han assabentat de la seva pensada i han tingut la sàvia idea d’aplicar-la a una seriosa problemàtica que han detectat entre els seus plançons de sexe masculí. Com que l’educació és una tasca exclusivament de dones, tant a la llar com a l’escola, resulta que els nens se’ls estan feminitzant. I això, atesa la seva condició social que encara no ha reconegut la igualtat de drets entre homes i dones, s’ha de resoldre immediatament si no volen que la seva cultura masclista se’n vagi a can pistraus.
Han decidit que volen “masculinitzar els nens” a les escoles, i ho pensen fer obligant-los a practicar esports de contacte, de força, d’empenta, com el futbol americà, per exemple.
Que els xinesos funcionen a unes altres revolucions i tenen esquemes mentals i de valors que es troben als nostres antípodes, ja ho sabíem, per tant no ens ha d’estranyar que de tant en tant fotin aquestes atzagaiades, però que això se sàpiga la setmana en què s’ha celebrat el dia de la dona, té el seu punt de morbositat.
Només penso: “Que als de Vox els passi per alt aquesta bestiesa” perquè, si acaben tenint una certa presència a governs autonòmics, ja us podeu imaginar per quin pedregar duran el carro. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada