dimarts, 16 de març del 2021

L’EFECTE PAPALLONA

Mai no hauria dit que fos tan fràgil l’equilibri ecològic de l’ecosistema polític d’aquest estat en evident fallida democràtica! El simple moviment d’ales d’una papallona murciana ha desencadenat un terratrèmol que amenaça els fonaments del centralisme castís de la “Villa y Corte”.
L’intent de moció de censura de sociates i ciutadans contra els populars murcians i el perill que es pogués reproduir a la comunitat del llombrígol, motiva la IDA (popularment Ayuso) a dissoldre l’assemblea de Madrid i convocar eleccions anticipades, mentre els de l’Errejon i els sociates d’en Gabilondo li presentaven una moció de censura. Això provoca la intervenció (quina curiosa coincidència) del poder judicial per dirimir si abans va ser l’ou o la gallina. Paral·lelament, els peperos de Múrcia compren tres fràgils voluntats ciutadanes i les incorporen al seu govern per fer fracassar la moció de censura. L’Arrimades queda amb el cul a l’aire (Ai uix, quina imatge més lletja!) i els ciutadans comencen a fer-se l’harakiri. Finalment, un flamant vicepresident del govern espanyol toca retirada i se’n va a salvar els mobles a la comunitat de Madrid abans que el partit morat no acabi perdent presència i esdevenint residual. I potser encara no s’ha acabat, caldrà estar amatent a les possibles rèpliques del terratrèmol.  
La IDA ja pot reconstruir l’extrema dreta al seu voltant, a l’estil de la CEDA durant la segona República, i cregueu-me no deixarà escapar l’oportunitat. Ho fa amb el crit “Comunismo o libertad!” mentre demana a tot l’estat espanyol que li estiguin agraïts perquè ha fet saltar el “Coletas” del govern central.
Quin circ! Quin circ! Adoneu-vos que estem en mans de tota aquesta colla d’irresponsables i tremoleu perquè n’hem de veure de gruixudes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada