diumenge, 19 de febrer del 2023

FRASES FETES (49)

TENIR MOLTES PENQUES / tenir la santa barra / ja s’ho faran

El senyor Antonio Garamendi Lekanda, esplèndid president de la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE) té la santa barra de defensar la seva millora salarial que ara s’enfila fins a 400.000€ anuals mentre s’oposava a l’increment de salari mínim de 40€ que proposava el govern de l’estat.
Essent una entitat privada, hom podria pensar que ja s’ho faran, però d’entrada em sembla un desvergonyiment i una manca de sensibilitat cap a la classe treballadora, de la mateixa manera que trobo immorals els sous dels membres de consells d’administració i consellers delegats d’entitats financeres, elèctriques i gasístiques que estan tots per sobre del milió d’euros (el de Caixabank va cobrar 4.000.000€!).
Però el senyor de qui parlem va fer  servir per defensar-se un argument que demostra que té moltes penques i cap mena de valor ètic. Va comparar la seva situació amb la de la noia que han violat i li recorden que portava una minifaldilla massa curta.

Mentre als llocs de responsabilitat d’aquesta societat hi hagi personatges amb aquesta capacitat de raonament, ho tenim realment fotut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada