dilluns, 13 de febrer del 2023

FRASES FETES (43)

ARRIBAR A MISSES DITES / descobrir la sopa d’all / estar al cel de les oques

Finalment el Tribunal Constitucional ha donat via verda a la Llei de l’Avortament de l’any 2010. AMB TRETZE ANYS DE RETARD! D’això en dic jo arribar ben bé a misses dites. I dic això perquè la llei en qüestió em sembla que ja ha patit dues reformes posteriors a la seva promulgació: una contrareforma del PP i una re-reforma del PSOE i UP.
Dir que la justícia d’aquest país és lenta de pebrots seria poc menys que descobrir la sopa d’all, però no sé si hi ha cap precedent que superi el d’aquesta sentència.
Han trigat cinc legislatures (dues van ser molt breus i en funcions) de tres colors diferents per arribar a un acord. No deu pas ser que aquesta colla de vividors del TC hagin estat tot aquest temps al cel de les oques perquè mira que contra totes les lleis que aprovàvem a Catalunya actuaven amb una rapidesa inusitada. Estic pensant si no devia passar que el recurs d’inconstitucionalitat que van presentar els del PP els quedés al fons d’un calaix i no l’han trobat fins que no han hagut de fer mudances. Amb tants càrrecs caducats, la renovació d’aquest òrgan deu haver comportat una endreça general de prestatges, calaixos, taules, despatxos, catifes...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada