dijous, 9 de febrer del 2023

FRASES FETES (39)

PERDRE EL NORD

Ahir vaig, rebre per alguna d’aquestes xarxes socials com la que faig servir en aquests moments, una informació inquietant: la indignació absoluta d’una mare vegana perquè a la seva filla la fan disfressar de pescadora per Carnestoltes.
El discurs de la mare en qüestió, amb raonaments d’una qualitat exquisida, acabava exposant la seva decisió de muntar l’enèsima campanya davant la direcció de l’escola per fer respectar el dret de la seva filla a mantenir intactes les seves conviccions morals.
En aquests principis radicals vegans, com en moltes de les manifestacions dels animalistes relacionades amb els drets dels animals, penso que hi ha qui ha perdut el nord.
Aquesta senyora no deu ser prou conscient que el volum del nostre cervell, que ens permet pensar i considerar-nos animals racionals, l’hem aconseguit per evolució a partir de la ingesta de proteïna animal.
A veure si resulta que alguns han iniciat un procés d’involució que els portarà a la reducció del cervell i la seva capacitat de raonament a causa d’ingerir només enciam com els grills!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada