divendres, 3 de febrer del 2023

FRASES FETES (33)

LLEPAR LES SABATES / dir entre dents / passar pel tub / afegir la cirereta / no tenir nom

Calia arribar fins a la humiliació? De debò, Salvador Illa? Amb el teu posat de jugador de pòquer avorrit de la vida, calia reiterar que “tot o res” durant més de dos mesos fins que els d’ERC t’han llepat les sabates? Al final heu acabat acceptant unes declaracions d’intencions que no serveixen per a res, però que les veneu com a resultat fabulós de la teva capacitat negociadora.
D’acord que el nostre amic Rufián al Congreso, fent honor a la seva condició de bocamoll, havia anunciat als sociates que el suport del seu partit s’havia de suar. “A qui li toca suar ara?”, devies dir entre dents cada vegada que sorties tot cofoi a anunciar que no hi havia acord perquè els d’ERC no volien passar pel tub.
Però has aconseguit esborrar els de Junts, que s’han descol·locat solets, us heu refermat com un partit responsable i de passada heu obert un abisme entre els independentistes que trigarà dècades a cicatritzar. Al final hauré de reconèixer que no ets tan ruc com em pensava.
De totes maneres, truca el teu amic José Zaragoza i digue-li que el seu comentari a Twitter se’l podia haver estalviat. Dir que els d’ERC no tindran referèndum, però tindran B-40, macrocasino i ampliació de l’aeroport és d’una misèria moral elevada. Humiliar algú és lleig, però afegir-hi una cirereta sarcàstica no té nom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada