dimarts, 30 de maig del 2023

REFLEXIONS DE JUBILAT, 54

QUINA CREU!

Encara no hem pogut reposar ni curar-nos les ferides de la campanya de les municipals que a la metròpoli decideixen que s’ha de continuar amb el ball. Un altre mes i mig de campanya electoral fins que els lemes, les utopies, les mitges veritats i les mentides matusseres ens surtin per les orelles abans que ens esclati el cap.
Què hem fet per merèixer aquesta tortura? No ens ho podríem estalviar? No hi hauria una manera més digna, barata i eficient d’informar els electors sense sotmetre’ls al bombardeig sistemàtic que ens espera?
I jo que havia fet vacances aquestes dues darreres setmanes esperant que tot passés!
En fi, tornem-hi! Ahir en Turull es va despenjar amb una proposta que és l’única viable perquè a Catalunya puguem aprofitar el batibull que s’organitzarà a nivell de tot l’estat i aconseguir escombrar cap a casa. Una llista única de tots els partits indepes seria una lliçó per als sociates que diuen que això del procés ja s’ha acabat i els obligaria a fer concessions si volen el nostre suport, que el necessitaran, això segur. Quina llàstima que això sigui una fantàstica utopia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada