diumenge, 8 de gener del 2023

FRASES FETES ( 9 )

PIXAR FORA DE TEST / fer la gara-gara

El personatge de qui vaig parlar ahir, fa poc va celebrar la Pasqua Militar (ja té pebrots que aquesta mena de salvatgines tinguin Nadal propi) i, envoltat d’una munió d’uniformats que fa feredat de contemplar, va tornar a pixar fora de test a l’hora del discurs.
El “Preparado” (que no podria tenir un altre sobrenom més irònic) va dir que calia invertir més diners en armament. Qui collons s’ha pensat que és, aquest beneit? D’entrada no li pertoca a ell intervenir en l’elaboració ni l’aprovació del pressupost de l’estat, ni molt menys donar directrius polítiques d’aquesta mena.
En cas que fos així, quines partides pressupostàries retallaria per poder comprar tancs, míssils, avions, fragates, etc...? Se suposa que les destinades a despesa social, perquè no crec que fos capaç de predicar amb l’exemple i passar a tenir el sou base mínim interprofessional renunciant als seus privilegis. O potser pensa crear nous impostos tocant la butxaca dels més rics del país? O potser volia passar el platet entre la pardalada de generals, coronels, almiralls, comandants que li feien la gara-gara? O potser vol obligar els miserables corruptes (començant pel seu pare) a tornar fins el darrer cèntim del que han arreplegat i defraudat? O potser està disposat a eliminar càrrecs de confiança i assessors de totes les administracions?
Sort que li preparen els discursos i només li cal llegir-los. Imagineu-vos que els hagués d’escriure ell mateix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada