dimarts, 31 de gener del 2023

FRASES FETES (30)

TIRAR LA PEDRA I AMAGAR LA MÀ / jugar al gat i la rata

Aquell miserable de somriure tèrbol i mala llet condensada que fins i tot els seus sequaços el van haver de fer fora del PP i que responia al nom de Pablo Casado, aquell que s’havia tret un màster sense haver anat mai a classe ni haver presentat cap treball, resulta que ha desaparegut del mapa, que ni tan sols a casa seva saben on es troba.
El jutge que l’investiga per les seves declaracions sobre la immersió lingüística a Catalunya no l’ha pogut interrogar perquè la policia no l’ha trobat per donar-li la citació. El Congrés també ha abandonat la investigació d’aquests fets perquè ja no és diputat. O sigui que qui va dir que “a Catalunya no es deixa anar al lavabo als nens que no parlen en català” i també que “als que s’entesten a parlar en castellà se’ls omple la motxilla de pedres perquè facin penitència a l’hora del pati” va tirar la pedra i ara amaga la mà. Em ve la imatge del nen que a l’hora del pati tira una pedra i immediatament es posa les mans a la butxaca i aixeca els ulls enlaire fent veure que mira les orenetes que nien sota la barbacana.
De fet no és l’únic del PP que juga al gat i la rata amb la justícia, perquè el senyor Feijóo estava citat a declarar en un jutjat de Castella per no sé quin embolic de dates de celebració d’un congrés i no s’hi va presentar: hi va enviar un substitut. Ja ho sabeu, si mai temeu que us puguin fer declarar per algun suposat delicte, teniu dues opcions: desaparèixer i anar a viure en una cabana al mig del bosc o bé enviar-hi algú amb prou barra que us representi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada