dimecres, 25 de gener del 2023

FRASES FETES (24)

FER COMBREGAR AMB RODES DE MOLÍ / repicar campanes i anar a la processó

El senyor Collboni és típic polític socialista que, a banda de tenir plaça de funcionari amb la vida laboral resolta a perpetuïtat, sempre ha aconseguit anar-se fent forat en llocs de certa importància dins l’aparell del partit.
Ara ha anunciat que renuncia al seu càrrec de tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Barcelona perquè es vol dedicar a preparar el programa electoral amb què es tornarà a presentar a les municipals i això no seria compatible amb les seves responsabilitats actuals al consistori.
Però que es pensa que pot "fer combregar amb rodes de molí" els ciutadans de Barcelona, que comencen a estar tips de patir invents de lluïment mentre empitjora dia a dia la seva qualitat de vida?
En el fons, el que hauria de dir és que no pot repicar campanes i anar a la processó. Quan els qui l’hagin de votar li sentin dir que pretén superar l’etapa actual que ha portat els habitants de la capital al llindar de la depressió, algú li recordarà que ell també hi té part i culpa. Per això fa un pas al costat, per poder criticar la Colau i els Comuns des de fora, com si no tingués res a veure amb els desoris que entre tots han organitzat. L’endemà de les eleccions correrà a pactar amb la mateixa persona de qui ha estat mà dreta durant dos mandats. No coneixen la sensació de vergonya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada