dimecres, 4 de gener de 2023

FRASES FETES (4)

NO ARRIBAR-LI NI A LA SOLA DE LES SABATES / inventar la sopa d’all / fer-se creus / remenar les cireres / mirar de mal ull.

Dir que l’actual generació de polítics que pretenen governar-nos són en general més aviat mediocres, amb alguna excepció, és inventar la sopa d’all. Només fa falta donar una repassada als mitjans de comunicació per acabar fent-se creus de qui remena les cireres en el panorama polític. Per tant, podríem posar molt exemples de la frase que avui ens ocupa, però deixeu que triï en Salvador Illa perquè hi ha alguna cosa en aquest personatge que ha provocat que sempre me’l mirés de mal ull. No parlo dels anys que porta vivint del “cuento”, que això deu tenir el seu mèrit dins un partit polític. Parlo del seu discurs, del seu tarannà, de la imatge d’amargat que llueix a la cara, de la seva nul·la credibilitat...
Convindreu amb mi que “no arriba a la sola de les sabates” d’en Raimon Obiols, per posar un exemple d’un socialista catalanista que va saber mantenir el partit com un matalàs protector contra l’amenaça de resurrecció del lerrouxisme al nostre país. Com ara, si fa no fa, oi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada