dilluns, 23 de gener del 2023

FRASES FETES (23)

FER ELS ULLS GROSSOS / mirar cap a una altra banda / creure’s pel damunt del bé i del mal / importar un rave.

Durant massa temps “s’ha fet els ulls grossos” amb els excessos, els abusos i les barbaritats que personatges famosos cometen en festes i gresques a les quals són tan aficionats els qui la butxaca els permet no mirar prim en les seves despeses. Eren proverbials les gresques que es muntaven els brasilers que van jugar al Barça, per exemple.
Sobre aquesta base, no ens hauria de sorprendre que un personatge com en Dani Alves, que ja tenia certa fama dins la vida noctàmbula de la capital, hagi acabat arrestat i en presó provisional acusat de violació.
Personatges d’aquesta mena estan massa acostumats que determinades persones de sexe femení els vagin al darrere disposades al que calgui en benefici de la festa i la gresca, per tant tenen on triar i, creient-se pel damunt del bé i del mal, tiren pel dret amb la finalitat de satisfer els seus instints animals més bàsics confiant que la societat mirarà cap a una altra banda perquè els tenen un punt mitificats.
Es tracta de persones amb escassa formació, nul·la consciència moral i mancats de la més mínima sensibilitat social, que guanyen diners a cabassades i es poden permetre els luxes més extrems i els vicis més cars. La llàstima és que des de fa tres dies ens hem d’empassar a cada telenotícies la misèria d’un personatge que a mi personalment m’importa un rave.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada