diumenge, 18 de febrer del 2024

REFLEXIONS DE JUBILAT, 9

POLÍTICA FICCIÓ

Avui no me’n puc estar. Permeteu-me que faci cinc cèntims de política ficció perquè ara mateix és el que em demana el cos.
El PP avui perd la majoria absoluta al parlament gallec, els partits d’esquerres s’ajunten i fan presidenta de Galícia Ana Pontón del BNG. En conseqüència, l’amic dels narcos gallecs, en Núñez Feijoó, pateix una revolta dins les esferes de poder de Madrid i és defenestrat com el seu predecessor. Els del PP s’estan una temporada deixant-nos en pau i pendents dels seus problemes fins que l’Ayuso agafa les regnes nacionals del partit de dretes i, essent tant de dretes acaba absorbint l’electorat de VOX. Com que una cosa és Madrid (España dentro de España) i una de ben diferent tot l’estat, perden les properes eleccions autonòmiques de Madrid mentre la IDA es dedica a anar sembrant merda i mentides a tot l’estat.
El simple fet d’haver perpetrat una campanya a Galícia parlant només de Catalunya hauria d’haver fet obrir els ulls dels gallecs, però es veu que són gallecs, i no fa falta que digui res més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada