diumenge, 11 de febrer del 2024

REFLEXIONS DE JUBILAT, 2

VOLHOV

Mira que fa anys que sento aquesta paraula, d’ençà que la judicatura espanyola es va entestar a encolomar delicte d’altra traïció per aliança amb l’enemic rus a en Puigdemont i el seu sanedrí. Es tracta d’una denominació que ara ha tornat a deixar-se sentir perquè el magistrat Joaquín Aguirre no ha volgut ser menys que el tal Manolo García Castellón i ha tret tota l’artilleria pesada a desfilar pel país.
Doncs resulta que el nom “Operación Volhov” el va posar la Guàrdia Civil, i això diu molt poc al seu favor pel que fa a valors democràtics.
El nom procedeix de la batalla del riu Volhov durant el cercle Leningrad de les tropes nazis el setembre de 1941. La “División Azul”, la contribució d’en Franco als seus amics nazis que tant l’havien ajudat en la seva croada anticomunista, va ser l’encarregada de travessar el riu Volhov i establir un cap de pont sobre les defenses russes. Sota el comandament del General Muñoz Grandes, el voluntaris feixistes espanyols que formaven el Regiment 269 van aconseguir instal·lar un pont flotant que permetés el trànsit de vehicles i tropes de camí a Leningrad.
No tenen vergonya! Així que poden de seguida mostren els valors fonamentals que justifiquen la seva existència, valors plenament democràtics com heu pogut comprovar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada