dimarts, 29 de juny del 2021

VIATGES D’ESTUDIS

Cada vegada que escolto l’expressió “viatge d’estudis” referida al merder que han muntat a Mallorca i Menorca amb adolescents que justejaven la majoria d’edat em fa mal. Perquè la qualificació de “viatge d’estudis” no s’accepta ni com a eufemisme, és un sarcasme en tota regla. Segurament, si no hagués estat per culpa de la pandèmia i els contagis ocasionats, tot hauria quedat en uns bonics dies de celebració, amb les corresponents passades de voltes incloses, de la fi d’uns pseudoestudis realitzats durant dos cursos estranys i sota mínims, però va arribar el virus i ho va emmerdar tot.
I què coi es pensaven que passaria? Milers de nois i noies de celebració sense les més ínfimes mesures de protecció era el caldo de cultiu perfecte per a un brot infecciós colossal.
I ara resulta que els pares del nois i noies, pobrets, presenten denúncies per segrests i privació de llibertat als seus tendres, angelicals i desprotegits plançons que han de passar la quarantena “aïllats” en un hotel de quatre estrelles i convidats pel Govern Balear. Fixeu-vos com PP i VOX han corregut a sucar-hi pa.
Jo, sincerament, els faria pagar de la pròpia butxaca les despeses que estan generant. Que ho paguin ells, si són majors d’edat, i si no els seus pares com a tutors responsables del comportament d’un menor.
Acceptar que en plena pandèmia un fill (o filla) faci un viatge d’aquest tipus penso que és denunciable. Com també ho deu ser en el cas dels organitzadors d’aquest despropòsit, darrere el qual simplement hi ha interessos econòmics.
Perquè ara el mal ja està fet, i no crec que el sector turístic balear estigui per tirar coets amb aquesta atzagaiada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada