dilluns, 28 de juny del 2021

TRIBUNAL DE CUENTAS

Format per dotze persones que no semblen tenir formació jurídica (almenys no són jutges tot i que acaben actuant com a tals) triats pels dos partits majoritaris, amb l’afegit d’un fiscal. Ja es veu a venir que això no mereix les garanties processals a què tothom té dret. I és que a l’estat espanyol tenen  tendència a anar creant tribunals especials de funcionament autònom per a cada cosa que se’ls acudeix que pot provocar-los algun maldecap.
Si entreu a la seva pàgina web https://www.tcu.es/tribunal-de-cuentas/es/ i us entreteniu a llegir noms i cognoms dels qui hi estan endollats us emportareu alguna sorpresa. Segur que us sonen alguns cognoms (són d’aquells de “raigambre antiguo”). Cadascun d’aquests ocellots té un sou de 120.000€ anuals (10.000€ mensuals per si no us surten els comptes), que deuen ser dels sous més alts que hi ha a l’administració espanyola. Això sol ja mereixeria la consideració de malversació de fons públics que sembla que és allò que pretenen perseguir. 
Doncs resulta que aquests pintes són els que van perdonar 23.000.000€ a l’Anna Botella per aquell escàndol de venda d’habitatge públic a un fons voltor molt per sota del seu valor de mercat.
I ara resulta que són els que, emparats en la seva funció fiscalitzadora i judicialitzadora, es dediquen a reclamar quantitats milionàries als membres dels darrers governs de la Generalitat amb un clar objectiu de revenja.
“Pa mear i no echar gota”, que diuen a les espanyes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada