dissabte, 26 de juny del 2021

TOTHOM S'EQUIVOCA, MENYS ELLS EVIDENTMENT

A la vista de la reacció de la judicatura fatxa de l’estat espanyol arran del pronunciament del Consell d’Europa, hem de dir que hem aconseguit una victòria, ridícula si tenim en compte la magnitud de l’atzucac on hem  anat a parar, però victòria al capdavall.
Si analitzem objectivament les respostes irades de la triple dreta i dels jutges, hem d’arribar a la conclusió que la comparació amb Turquia els ha fet mal, molt de mal. Ara tenen dues sortides: acatar el que des d’un entorn democràtic real se’ls aconsella o ignorar-ho i incrementar la intensitat repressiva contra l’independentisme.
Molt em temo que optaran per la segona, sense tenir en compte que ara estan més observats que mai. Perquè, segons ells, els jutges escocesos estan equivocats, els jutges alemanys pixen fora de test, els jutges belgues són uns venuts, el Consell d’Europa no sap de què parla i el Tribunal Europeu de Drets Humans d’Estrasburg hauria de fer un curs d’actualització al Valle de los Caídos abans d’emetre cap sentència que, de ben segur serà completament erraònia
A veure com peta tot plegat. La llàstima és que ho farà tard, massa tard per estalviar el patiment de moltes persones. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada