dissabte, 29 de gener del 2022

JOCS OLÍMPICS D'HIVERN?

Algú pensava que el senyor Lambán no aprofitaria la mínima excusa per treure pit i demostrar arreu de l’estat que els té molt ben posats i de passada guanyar punts, perquè comença un cicle electoral? Encara recordo com va aprofitar l’espoli del Museu de Lleida aconseguit amb l’aplicació del 155 per felicitar l’any nou des de Sixena, que hi ha algunes immoralitats que no hauríem d’oblidar mai.
Li hem posat “a huevo” per tornar a fer-se el milhomes i demanar pla d’igualtat en la foto dels qui promouen els Jocs Olímpics d’hivern al Pirineu. “Ara que em necessiten, no saben pas el preu que en pagaran!”, es deu haver dit. I planta el nostre President que es queda amb un pam de nas visitant Balaguer i fent veure que no ha passat res.
De fet, només cal veure com els sociates s’han afanyat a dir que ni Catalunya ni “leches”, que qui demana els Jocs és el Comité Olímpico Español, per recordar-nos una vegada més que no cal que ens fem il·lusions, que no som res més que una autonomia sense Estatut cada vegada amb menys competències, per molt que ens entestem a maquillar la nostra trista realitat.
Tot això sigui dit sense entrar a fons en l’estupidesa monumental de voler organitzar uns Jocs Olímpics d’Hivern l’any 2030, quan el més probable és que la neu més propera l’hàgim d’anar a buscar als Alps, perquè haurà desaparegut fins i tot la gelera de l’Aneto. Ep!, i s’han cobert les espatlles amb una consulta a les comarques afectades (no totes per cert, només les més favorables) dient que seria concloent. Algú pensa que el resultat pot ser-los desfavorable, tenint en compte el dèficit d’infraestructures de les comarques del Pirineu?
Doncs això, a seguit mamant-nos el dit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada