dimecres, 26 de gener del 2022

CAL FER NETEJA!

El policia nacional que va trinxar la cara d'en Jordi Borras, periodista
independentista especialitzat en investigar els grups espanyols d'extrema dreta, al final ha reconegut els fets i ha acceptat un any de presó i pagar una indemnització de 7.000 €.
Han hagut de passar més de tres anys perquè acceptés que la seva versió dels fets no tenia cap fonament de realitat, sobretot havent-hi testimonis, perquè sense aquests ja sabem com acaben les causes en què hi ha implicat un membre de les forces d'ordre públic, la paraula del qual preval sobre totes les altres davant d'un tribunal.
El tal Ivan Racaj, inspector i no pas un mamelló acabat de sortir de l'acadèmia, el va colpejar reiteradament al cap i a la cara mentre cridava "Viva España!" i "Viva Franco!", deixant clar que anava armat amb una navalla. Es va identificar ensenyant la placa als testimonis que van intentar mobilitzar-lo amb l'objectiu d'intimidar-los i exigir el seu silenci.
I se'n sortirà amb un any de presó que no haurà de complir perquè, en el supòsit que tingués antecedents ja es cuidarien prou de netejar-li l'expedient.
En un país normal (Alemanya, posem pel cas que estan força sensibilitzats amb l'objectiu d'eliminar nazis de les forces armades), aquest personatge seria expulsat del cos de policia nacional, però lamentablement ens el podem tornar a trobar pel carrer massacarant algú que no combregui amb la seva ideologia franquista. Oi que sí, senyor Grande Marlaska?
Ah, me'n descuidava, l'obligaran a fer dos cursets: un de prevenció de conductes violentes i un altre d'atenció als drets humans.
Sí, sí... allò d'anar covant l'ou de la serp.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada