dijous, 19 d’agost del 2021

IMPERDONABLE INTROMISSIÓ

 Un jutjat de Castelló obliga l’hospital de Vila-real a fer un tractament a base d’ozó a un malalt greu de Covid. Ha atès la petició de la família i ha decidit en contra de l’opinió de l’equip mèdic que el tracta i que no té cap aval científic ni de l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris.
Era d’esperar. Podíem trigar més o menys, però si la judicatura té mans lliures per fer i desfer en tots els afers polítics, un dia o altre havia de passar per damunt dels metges i personal sanitari per decidir quin tractament s’havia d’administrar a un malalt. Es veu que els anys d’estudi per arribar a assolir una plaça de jutge també deuen incorporar bona part del pla d’estudis de Medicina.
Si realment la família desitjava un tractament alternatiu al que els oferia la sanitat pública, sempre podien recórrer a la medicina privada, perquè ara resulta que la resta de mortals d’aquest país potser ens sentim menystinguts en un greuge comparatiu evident.
El tractament l’ha fet un equip extern i a més la família ha tingut la santa barra de denunciar l’hospital per obstaculitzar la seva feina. Aquesta família es mereix un 10 de totes, totes.
Això passa el mateix dia que el TSJC ha anul·lat l’ordre de la Generalitat per mantenir el toc de queda a partir de la 1 de la matinada, que afectava més de 160 municipis i resolia en bona part els conflictes juvenils a la zona de la costa, deixant només 19 localitats afectades. Sobretot, que no es vegin afectats drets fonamentals, perquè moure’s d’1 a 6 de la matinada és vital per a molta gent.
De debò que no hi ha ningú capaç de posar límits a aquesta mena de gent que mana molt més que els que són triats democràticament? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada