dijous, 26 d’agost del 2021

EXALTACIÓ FEIXISTA

Per ordre del Tribunal Superior de Justicia de Madrid, l’Ayuntamiento de Madrid ha restituït el nom de General Millán Astray a un carrer que en temps de la Manuela Carmena va passar a dir-se Maestra Justa Freire, una mestra modèlica d’idees massa progressistes per poder tenir el seu nom al “callejero” de Madrid.
La cosa no acabarà aquí, perquè després de la demanda de la Fundación Francisco Franco y la Plataforma Millán Astray el TSJM ha determinat que s’han de recuperar els carrers Caídos de la División Azul (Memorial 11 de marzo de 2004), Hermanos García Noblejas (avenida de la Institución Libre de Enseñanza), El Algabeño (José Rizal), Crucero Baleares (Barco Sinaia) y la glorieta de Cirilo Martín (Ramón Gaya).
Sembla increïble, oi? Doncs és la pura veritat. Mentre uns ens esforcem per tirar endavant la Llei de la Memòria Històrica, que sempre resultarà massa complaent amb els qui es van aixecar en armes contra la República, la judicatura segueix entestada en el blanqueig d’una dictadura salvatge de la qual encara n’estem patint les conseqüències.
Us imagineu que a Alemanya hi pugui haver una placa de carrer amb el nom de Joseph Goebbels? Seria un escàndol sensacional. Doncs de fet tenien més o menys el mateix càrrec en els governs de les dues dictadures amigues: la responsabilitat de la propaganda.
I encara els sembla que es poden considerar una democràcia europea! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada