dimecres, 28 d’abril del 2021

SÓN TANT DE PLÀNYER!

Que un tribunal obligui el Departament de Salut a vacunar 6.500 picolos i bòfies que estan instal·lats al nostre país en qualitat de forces d’ocupació, a instàncies de la fiscalia i després d’una denúncia d’un dels sindicats d’aquesta tropa que ja sabem de quin peu calcen, és una altra aberrant ingerència en la gestió de les migrades competències que el 155 sembla que va deixar més o menys intactes.
El que no expliquen els que ara volen anar de màrtirs, quan tots recordem les rajades d’hòsties que van repartir un 1 d’octubre d’impossible oblit, és que es van negar a acceptar el procediment seguit en la vacunació de mossos d’esquadra, bombers i altres col·lectius que vacunaven amb Astra Zéneca, i van demanar una vacunació a la carta i als llocs on ells triessin. A més van tenir serioses dificultats perquè els lliuressin els llistat de persones que calia vacunar, se suposa que perquè no caigués en males mans que podien tenir intencions perverses. Només faltaria que s’haguessin de barrejar amb la resta de mortals del nostre país, ells tenen privilegis! Quan resulta que n’havien vacunat un petit percentatge, fent un esforç d’organització suplementari, va arribar l’ordre de la “villa y corte” d’aturar les vacunes d’aquesta marca per allò dels trombes que mai no estarà prou ben explicat.
I ara resulta que van de víctimes? Que carreguen la responsabilitat del seu baix percentatge de vacunació a la Generalitat que els ha discriminat? Vinga, home! Imagineu com es deu vendre aquesta realitat a les casernes i comissaries de la resta de l’estat, atès el biaix polític de molts dels membres que componen aquests dos cossos. Tan fàcil com resulta vacunar 6.500 persones amb el procediment massiu que s’ha implantat!
I ara, per ordre d’un jutge, resulta que han de prioritzar la vacunació d’aquests individus endarrerint la dels col·lectius que per edat i grau de risc els pertocaria. Un aplaudiment fervorós als sindicats d’aquesta penya. Tot contribueix a millorar la seva imatge entre nosaltres. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada