dimecres, 12 de maig del 2021

DELINQÜENTS MULTIREINCIDENTS

M’ho hauran d’explicar molt i molt bé, però mentrestant em permeto ser escèptic, molt escèptic.
Llegeixo una informació que m’explica la voluntat de lluitar contra la multireincidència de determinats delinqüents aplicant-los ordres d’allunyament del seu lloc de “treball”.
Home, així d’entrada, sembla més aviat un acudit que no pas una mesura que pugui resultar efectiva. Sempre he pensat que les ordres d’allunyament de les seves parelles aplicades a determinats personatges amb tirada a la violència masclista no han impedit que al final acabessin amb la vida de la dona suposadament protegida. I aquí només es tractaria de controlar l’entorn immediat d’una persona. Com se li pot imposar a un “pispa” la prohibició de tornar a entrar al metro de Barcelona? La colla que es dedica a rebentar vidres de cotxes a Manlleu, com se’ls impedeix entrar a la vila on deuen tenir el domicili?
Insisteixo, m’ho hauran d’explicar molt i molt bé. Altrament, ho consideraré un acudit, un simple acudit que ratlla el mal gust. Si als cervells privilegiats que vetllen per la nostra seguretat només se’ls ha acudit això, val més que deixin de pensar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada