dissabte, 23 de setembre del 2023

GALERIA DE PERSONATGES IL·LUSTRES, 15

FERNANDO SAVATER MARTÍN

Com pot ser que un intel·lectual de la seva categoria, amb obra literària (novel·la, teatre, assaig), traductor, filòsof especialitzat en ètica, sigui capaç de dir això?
"España ya se ha roto, pero muchos de sus enemigos viven de ella.” "La amnesia es no recordar y la amnistía es borrar lo que hay que recordar." "El miedo a Vox ganó al miedo a Sánchez porque la gente es tonta".
De fet fa temps que la seva posició política va anar derivant cap a posicions més dretanes, fins arribar a les llistes de Ciudadanos amb l’Albert Rivera. Suposo que el fet d’estar amenaçat de mort per ETA i haver d’anar amb protecció per tot arreu hi devia tenir alguna cosa a veure. Ara es posiciona completament en contra de la possibilitat d’atorgar una amnistia als represaliats independentistes i dient barbaritats com les que he anotat abans. I això ho diu un catedràtic d’Ètica de la Universitat del País Basc, ara catedràtic de Filosofia a la Universidad Complutense de Madrid. Definitivament, no hi tenim res a fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada