dissabte, 24 de febrer de 2018

PRESENTACIÓ DE "COTA 705" A L'ATLÀNTIDA

Hem presentat el llibre que ha editat Publicacions de la Universitat de València a l'Atlàntida (Centre d'Arts Escèniques d'Osona).
En Joan Rusiñol, a qui agraeixo enormement la seva participació, ha realitzat una introducció per situar l'acció de l'obra en l'espai de la Terra Alta on va tenir lloc la Batalla de l'Ebre i l'ha ubicat en el context històric. M'ha agradat la seva reflexió al voltant de la importància de la ficció com a mitjà per arribar a un públic que difícilment accediria a un llibre amb tractament històric rigorós. I m'ha sorprès la consideració que ha fet al voltant de la utilitat didàctica i pedagògica de la meva creació. 
En Pep Simon havia enginyat i preparat una posada en escena que consistia en una lectura dramatitzada de fragments de l'obra que permetien conèixer els protagonistes. En Ferran Colom, la Míriam Giménez, en Guillem Mas, en Pere Puig i en Leo Vicente han donat vida als meus personatges posant-los veu d'una forma magistral. 
Una seixantena llarga de persones ens han acompanyat en aquest acte i les seves valoracions han estat gratament satisfactòries. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada