divendres, 27 de setembre del 2019

EL TEMPLE ROMÀ DE VIC, UNA ALTRA VEGADA


Estic enamorat del Temple Romà de Vic, ho haig de reconèixer. Amb aquesta, ja són tres les presentacions de llibres que hi he fet. És un espai acollidor, íntim i prou gran com perquè no hi hagi estretors molestes, i s'hi respira l'alè de la nostra pretèrita història. No es pot demanar més.
Dimecres hi vam presentar "Olor de resclosit" i "Els molins hidràulics" d'en Francesc Roma.
La meva darrera novel·la, per tant, ja ha començat a circular de lector en lector. Al cap i a la fi, escriure es tracta d'això: arribar a aconseguir que algú llegeixi allò que has creat. I me n'haig de sentir íntimament satisfet i agraït.
He d'agrair la presència a tots els qui ens vau fer companyia en aquest acte; agrair a la Fundació del Món Rural que m'atorguessin aquest premi; a l'Andreu Carranza, en Martí Gironell i en Toni Pladevall (membres del jurat)  que es fixessin en aquesta obra (el seu prestigi com a escriptors honora la meva humil aportació); a en Xevi Font, la Marta Pelfort, en Josep Font i, sobretot, en Joan Fossas per la seva inestimable col·laboració en l'elaboració del vídeo que hi vam projectar...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada