dimarts, 31 de gener del 2023

FRASES FETES (31)

RECTIFICAR ÉS DE SAVIS / voler clavar el clau per la cabota

Algun dels assessors de la ministra Irene Montero li hauria d’aconsellar que rectificar és de savis i que, ben al contrari, entestar-se a voler fer entrar el cau per la cabota és de bestiar orellut (ases i mules).
Aquesta senyora hauria de saber que la jurisprudència no entén de lemes publicitaris com el seu famós “només sí és sí”, en tot cas aplica llatinades del tipus “habeas corpus” i “in dubio pro reo”. Hauria de ser conscient que els jutges són especialistes en retorçar lleis i esprémer-les per aconseguir els seus objectius. Aquesta senyora, abans de titllar els jutges de masclistes, s’hauria d’haver mossegat la llengua, perquè, si ho hagués de dir, com a resposta a unes paraules que van entomar com una coça als collons, s’han dedicat a treure al carrer tots els miserables violadors a qui han pogut rebaixar la pena.
I ara, la senyora ministra haurà de veure com li esmenen una llei amb la qual ella volia passar als annals de la història. I que sigui ràpid, sisplau, perquè el degotall de delinqüents sexuals alliberats sense rehabilitar no té aturador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada