diumenge, 15 de gener del 2023

FRASES FETES (15)

ABANS S’ATRAPA UN MENTIDER QUE UN COIX / venir de regàlia / tocar el voraviu

A veure, senyor Pedro Sánchez, segurament això a vostè ja li ve de regàlia per part dels qui l’han precedit al PSOE dels nostres malsons. Només cal que recordem l’eslògan “OTAN de entrada, no”, que de seguida es va convertir just en tot el contrari i ens va fer adonar del grau de credibilitat que els havíem d’atorgar.
Vostè va dir que “no dormiría por las noches”, donant a entendre amb amb Podemos no hi volia tractes, i al cap de dos mesos hi va fer un govern de coalició. “No vamos a pactar con Bildu, con Bildu no se acuerda nada”, se’n recorda? Abans ja havia pontificat: “No voy a permitir que la gobernabilidad de España descanse en partidos independentistes.” També havia afirmat que res d’indults... Maleïda hemeroteca! És ben bé que “abans s’atrapa un mentider que un coix”.
Ara ens diu que res de dret a l’autodeterminació, que ni parlar de cap referèndum... També afirma que el “Procés” està liquidat. I ho diu amb aquell convenciment que només llueixen els qui estan acostumats a fer sermons des de la trona, amb un model de comunicació unidireccional que no permet preguntes ni aclariments.
Quan trigarà a adonar-se que això nostre no està acabat, que està en somort i pendent que algú amb una mica de carisma en revifi el caliu? Que ni bombardejant Barcelona cada cinquanta anys, com deia aquell miserable, no resoldrà el que per a vostès s'anomena "EL PROBLEMA CATALÁN"! La seva fatxenderia convocant una cimera bilateral amb els gavatxos ha aconseguit que tothom se sentís tocat del voraviu i ens tornéssim a ajuntar tots en una manifestació.
Estic esperant quant de temps trigarà a fer seves les paraules de la magistrada del TC María Luisa Segoviano referint-se al nostre dret a l'autodeterminació: “No s’ha de tenir por a cap plantejament, a cap posició, a cap suggeriment.” Suposo que caldrà esperar a veure si és capaç de mantenir-se en el poder després de les properes eleccions generals, altrament una colla de personatges de la seva corda com García-Page i Lambán li muntarien massa merder i de moment toca donar-los la raó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada