dijous, 26 de gener del 2023

FRASES FETES (25)

HAVER-N’HI PER LLOGAR-HI CADIRA / si no vols pols no vagis a l'era

Donar-li un premi d’excel·lència a Isabel Ayuso té un cert biaix delictiu, però si qui li atorga és la Universitat Complutense de Madrid ja és cosa de llogar-hi cadira. No es tracta de la Universidad Rey Juan Carlos, famosa per donar màsters i títols a tota la colla d’aprofitats del PP, sense que hi hagi hagut cap condemna al respecte, sinó d’una de les universitats més ben considerades de l’estat. Òbviament li van muntar una rebuda d’allò més adient amb càrregues policials incloses.
No valdria aplicar la sentència “si no vols pols no vagis a l’era” perquè sabien el que els esperava, per això van muntar un notable desplegament policial i van convidar multitud de joves de Nuevas Generaciones del PP, que mai no havien trepitjat un campus, per confrontar les protestes i que la IDA trobés l’escalf dels alumnes.
Com sempre, al final va aprofitar la protesta per banyar-se en el victimisme i refermar la seva teoria que els rojos i els bolivarians han pres la universitat i ja no hi ha llibertat d’opinió i expressió.
I això ho diu qui per merèixer el títol d’alumna il·lustre només té el dubtós mèrit de ser la primera alumna d’aquesta institució que arriba a presidenta d’una comunitat autònoma, i la primera que aconsegueix, amb el títol de periodista sota el braç, arribar a aquesta fita dins la Història Autonòmica de l’estat.
Allò que deia: “N’HI HA PER LLOGAR-HI CADIRA!”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada