dilluns, 12 de juliol del 2021

HO TROBO IMMORAL

Ja fa molt de temps que quan veig algú podrit de diners no em puc estar de pensar que o bé és un lladre, o un estafador, o un defraudador, o és fill d’algú a qui se li podrien aplicar aquests apel·latius. De vegades no només ho penso, sinó que ho verbalitzo i constato que molts dels qui em senten coincideixen amb la meva opinió.
Per això quan m’he assabentat que un d’aquests multimilionaris, Richard Branson, s’ha permès fer un viatge a l’espai exterior d’una hora de durada per poder experimentar la ingravidesa durant 3 minuts, he pensat que poques coses més immorals hi poden haver al món en moments com els actuals que a tothom se li demana contenció en l’ús d’energia fòssil i circula un neguit creixent per l’escalfament global del planeta i el canvi climàtic.
L’energia consumida per al caprici d’aquest bandarra es podia haver estalviat, certament, i es podia aprofitar per a finalitats més humanes i socials.
Però no és l’únic a qui li ha sortit la vena de programar viatges de turisme espacial. Jeff Bezos (Amazon) i Elon Musk (Tesla) es troben immersos en una carrera per aconseguir liderar aquesta estupidesa a la qual només tindran accés aquells que deia: lladres, estafadors, defraudadors i genteta d’aquesta mena.
Allò que us deia: una immoralitat de l’alçada d’un campanar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada