dimecres, 21 de juliol del 2021

APRENDRE LA LLIÇÓ

La senyora Isabel Rodríguez, actual ministra de Política Territorial i portaveu del govern, ha quedat molt descansada després d’afirmar que espera que “el independentismo haya aprendido la lección”. Que una persona acabada d’arribar a la feina se la vegi tan lleugera de llengua no aporta bones vibracions per al futur immediat. A veure si encara farà bo l’inútil de l’Iceta de qui ha heretat funcions de comandament.
Una persona que sigui capaç de dir això en públic no me la imagino a la taula de negociació Estat Generalitat a no ser que el seu objectiu sigui torpedinar des de dins qualsevol possibilitat de diàleg. Si no la desmenteix el senyor Sànchez, voldrà dir que opina el mateix, per tant “apaga y vámonos!”
No senyora. No hem après la lliçó perquè a casa nostra no som d’aprendre a hòsties i portem tants anys rebent-ne que al final ens hem tornat mesells. El que abans pensava una mínima part de catalans, ara ja s’ha convertit en el credo de la meitat (aproximadament, que no ho sabrem fins que no ens comptem de veritat), i si ens va motivant amb missatges d’aquest tipus estic segur que la cosa anirà en augment.
Tenir els sants ovaris de dir que devem après la lliçó quan la repressió continua i des del govern central no són capaços d’aturar-la perquè ara ja s’adonen que els poders retrògrads també els toquen el crostó, és d’una insensatesa descomunal. Però, venint d’on ve i tenint com a cap de files l’Emiliano García-Page, ja ens podíem esperar ciris trencats d’aquesta mena.
Vostè segueixi fent de toia a les rodes de premsa del govern central, perquè suposo que ja té clar que aquesta és la funció que li han donat, i si de cas no opini gaire a títol personal, perquè se li veurà el llautó. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada