dimecres, 28 de juliol del 2021

BATALLES AL PARC

Ahir al Parc Xavier Roca Vinyes es van aplegar un parell de centenars de joves per assistir a un espectacle de Música Freestyle i un concurs de batalles de rap. La murga va començar pels volts de les 7 de la tarda i a les 10 del vespre encara estaven torturant les orelles dels veïns. “Rapidito, que los del Ayuntamiento nos van a chapar”, deia tot sovint el presentador que bramava com si s’adrecés a un camp de futbol ple.
Més de dos-cents joves aplegats sense respectar les distàncies de seguretat i amb absència total de cap protecció, perquè no vaig veure ni una mascareta, resultaven un espectacle força dantesc en els moments que estem vivint. Espero que no els veiés cap sanitari dels que tornen a pencar amb estrès a l’hospital, perquè li haguessin vingut ganes d’agafar un bat de beisbol i repartir estopa. Ignoro si va venir ningú de la Guàrdia Urbana a fer posar seny, però em temo que no.
Tres hores llargues de lladrucs amb pretensions musicals són difícils de suportar fins i tot per al públic assistent, perquè a les 9 del vespre només quedaven els quatre gats incondicionals. Vaig pensar que tenim sort que el català no serveix per a aquesta activitat, perquè resultaria un atac més i ja en portem massa. Ep!, Lildami i Senyor Oca, ja em perdonareu perquè sou una excepció respectable i digna d’aplaudiment.
Mentre intentava seguir les notícies de la tele, vaig pensar que algú els hauria fer notar que el parc és molt gran i que podien anar a la part de prop del riu on només molestarien els ànecs collverds que són força soferts. I ja posats a fer propostes, podien haver encarat els bafles cap a l’espai obert, no cap als habitatges on devien fer retrunyir els vidres dels pisos més baixos.
El parc en qüestió habitualment ja presenta una fauna prou variada, i sovint hem de desallotjar ocupes de les instal·lacions infantils perquè els nets puguin fer-ne ús, i recordar-los la utilitat de les papereres. No cal pas que el promocionin per ampliar les espècies de l’ecosistema. Estic convençut que a la zona esportiva s’haurien esplaiat a gust sense molestar ningú. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada