dimecres, 28 d’octubre del 2020

FRASES FETES EXEMPLARS, 29

 PREDICAR AMB L’EXEMPLE

Tenim la nostra vida social limitada a trobades de 6 persones, han tancat bars i restaurants, han segellat els parcs on dúiem la mainada a jugar, ens amenacen de confinar-nos altra vegada a casa, de no deixar-nos sortir del poble... Va el senyor Pedro J. Ramírez i munta una gala particular del seu vomitiu diari i convida Déu i a sa mare. Hi assisteixen quatre ministres, un d’ells el de sanitat (inoblidable Salvador Illa), presidents de comunitats autònomes, l’alcalde de Madrid, gent diversa del PP, la que els vam regalar de Ciutadans, el milico que amenitzava les rodes de premsa del confinament... 150 persones, res, quatre gats.

I encara afegeixo un altre detall: la senyora Francina Armengol, presidenta de les Illes, va ser caçada a la una de la matinada en un bar de copes que òbviament havia d’estar tancat segons les normes que ella mateixa devia imposar. I no li cau la cara de vergonya, només diu que van fer un sopar de treball que es va allargar.

A MI EM VAN ENSENYAR QUE CAL “PREDICAR AMB L’EXEMPLE”, COLLONS!”

Amb aquesta gent no hi ha res a fer. I encara ens demanem com és que aquí la pandèmia s’ha tornat a desbocar. I com és que als països asiàtics com la Xina la tenen a ratlla. Perquè són conseqüents i estrictes, vet-ho aquí, una condició que nosaltres no sabem ni imaginar. Mentre els polítics donin aquesta imatge d’estar per damunt del bé i del mal, nosaltres seguirem tirant de beta, com amb l’economia submergida. Per què hem de pagar impostos si els que més n’haurien de pagar se les enginyen per no aportar ni un duro a les arques públiques?

A casa, fa temps que no ens podem trobar tots 18 com fèiem cada quinze dies. Ens ho estem replantejant, perquè si es pot fer una trobada de 150, la nostra família representa una engruna. Ep!, i estan tots identificats per allò de la traçabilitat dels contactes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada