dissabte, 10 d’octubre del 2020

FRASES FETES EXEMPLARS, 13

 SER UN CUL DE MAL SEIENT

Buscava un personatge que em pogués servir d’exemple per al concepte que vull tractar i me n’han aparegut una pila, però al final m’he decidit pel senyor Enric Millo (“Quique” per als nebots indepes amb qui dubto que es parli). Segurament el recordareu per la seva intervenció a l’infame judici al Tribunal Suprem parlant de les perilloses trampes de “Fairy” que van patir els qui ens van venir a garrotejar un inoblidable i imperdonable 2 d’octubre.
Aquest personatge, després de militar en la seva joventut en un partit d’extrema esquerra, va acabar a les files d’Unió Democràtica de Catalunya, d’on en va marxar perquè no el van voler posar de cap de llista per Girona. Va intentar entrar a Esquerra Republicana de Catalunya quan hi havia de Secretari General en Joan Puigcercós. Finalment va acabar a les files del Partit Popular i ens va fer un enorme servei com a Delegat del Govern durant el delicat període del referèndum. Doncs resulta que, com que per aquests verals no devia poder anar amb la cara gaire alta, se n’ha anat a fer de Secretari General d’Acció Exterior de la Junta d’Andalusia. Un càrrec i tasca que, ja té nassos la cosa, en la seva equivalència a la Generalitat de Catalunya era l’ase dels cops dels de la seva mena perquè no suportaven que poguéssim tenir delegacions a l’estranger. En fi, un exemple més de coherència.
Convindreu amb mi que aquest senyor “és un cul de mal seient”.  Se li podrien aplicar uns quants apel·latius més, cap d’ells gens agradable ni positiu, però ja em va bé per a l’exemple d’avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada