dimecres, 7 d’abril del 2021

IDENTITAT DIGITAL REPUBLICANA

L’altre dia parlava de declaracions altisonants que resultaven poca cosa més que una manifestació simbòlica i sense efectes pràctics per al cas que ens ocupa. I ves per on, el Consell per la República m’acaba de regalar un altre element que deu haver alegrat la vida i la consciència de molts independentistes, pensant que per tenir a la butxaca un tros de plàstic amb el lema Identitat Digital Republicana ja han fet un pas important en el camí que ens ha de portar a la independència.
Comptat i debatut, tot i que tampoc no m’he dedicat a esbrinar el sentit i la utilitat d’aquest carnet, pel que ha dit l’Antoni Comín, no serà res més que una altra tarja de fidelització que “potser” servirà perquè alguns comerços i serveis que siguin de la nostra corda ens puguin aplicar algun tipus de descompte si ens identifiquem amb aquest plàstic de color vermell.
Ho sento, però fa temps que no em mamo el dit i com que ja porto massa elements simbòlics carregats a la motxilla (des de l’any 2010 pel cap baix), aquesta vegada faré veure que no m’he assabentat de l’acudit.
Ho sento, però considero que no té cap altra utilitat que la d’anar fent bullir l’olla per demostrar que aquesta entitat paral·lela a les nostres institucions, que en aquests moments resulta un entrebanc important per assolir la formació de govern, està fent coses i té una utilitat important per fer visible internacionalment el conflicte que fa anys que ens ocupa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada