dimecres, 31 de març del 2021

AIXAFEM EL FEIXISME

Que consti que estic traint el meu propòsit de no tornar a parlar mai més d’aquesta colla d’energúmens de Vox, però és que m’ho han posat en safata i no he pogut deixar escapar aquesta oportunitat.
Aquest ximple d’en Garriga, que està cridat a proveir el Parlament de Catalunya de moments memorables per la seva estupidesa i la seva mala llet (a parts iguals), li va recriminar a la presidenta del Parlament que de la mateixa manera que se li exigia que rectifiqués algunes de les blasfèmies que havia llençat en forma d’exabrupte feixista en la darrera sessió, havia de recriminar l’ús de la simbologia feixista que s’hi havia mostrat en la primera sessió fallida d’investidura.
El molt beneit es referia al cartell de Pere Català Pic que amb el títol “Aixafem el feixisme” ens mostra un peu calçat amb espardenya de set betes trepitjant una creu gamada esquerdada. Penso que es pot ser curt de gambals, inculte, fins i tot analfabet, amb una certa dignitat, però quan als apel·latius que he indicat s’hi afegeix un punt de fatxenderia imperdonable el resultat és ridícul per definició.
Es tracta d’un cartell amb un missatge claríssim, no gens subliminal ni críptic com els que ens vèiem obligats a usar en temps del franquisme que ells enyoren, per tant he d’arribar a la conclusió que aquest xicot no és capaç d’interpretar el món que l’envolta i en conseqüència l’han posat en un lloc que no li pertoca. Si el seu ofici de dentista l’exerceix amb la mateixa eficiència que demostra com a diputat, que déu agafi confessats els qui gosen obrir la boca davant seu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada