dijous, 6 de juliol del 2023

REFLEXIONS DE JUBILAT, 82

INCONCEBIBLE

O sigui que el mitja merda d’en Casado (que Déu el mantingui en silenci pels segles dels segles) pot dir que als nens de les escoles catalanes que no parlen català no se’ls deixa anar al lavabo, o que si se’ls sent parlar en castellà a l’hora del pati se’ls omple la motxilla de pedres sense cap mena de problema, perquè la justícia ha determinat que això entra en el capítol de la llibertat d’expressió.
Però si ara jo digués que a aquest desgraciat l’hauríem d’agafar entre tots i rentar-li la llengua amb sabó tal i com m’amenaçaven a casa quan deia algun penjament, el més probable és que en aquest cas hagués traspassat els estranys límits de la llibertat d’expressió i acabés encausat en una demanda civil per insults o ves a saber què.
D’acord, ho tenim clar. Ho han corroborat unes pancartes de VOX i dels goril·les de Desokupa penjades a Madrid en l’exercici de la seva constant campanya difamatòria. El que per als de la dreta i l’extrema dreta és un exercici de llibertat d’expressió, per als presumptes terroristes que volem lluitar per a l’alliberament de la nostra nació, qualsevol expressió feta pública pot ser constitutiva de delicte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada