divendres, 4 de juny del 2021

HI TORNEN

Tornar a veure tota aquesta colla de “hijos de papà que no han dado un palo al agua en toda su vida”, esquenadrets, tibats, fatxendes, recollint signatures (una activitat que fins fa poc era patrimoni dels qui no teníem cap mena de poder per provar de canviar alguna de les coses podrides d’aquesta societat) en contra de la concessió de l’indult a nou persones bones i justes tancades a la presó per defensar un dret fonamental de tot un país hauria de generar una onada d’indignació arreu de l’estat. Haurien de mobilitzar-se totes les esquerres (inclòs el PSOE que d’esquerra ja no n’hi queda ni el nom) per plantar cara a un despropòsit estúpid d’un inútil que es manté a la cúpula d’un partit corrupte fent veure que això de la corrupció no té res a veure amb ell malgrat haver obtingut títols sense haver trepitjat una aula.
Però no esperem cap mena de gest d’unes esquerres covardes que només pateixen per la pèrdua inevitable de vots davant el populisme de la dreta desfermada i cada vegada més descarada.
Ens queda l’esperança que la història, que tothom diu que es repeteix, s’acabi girant al nostre favor. Quan en Rajoy va muntar la campanya de recollida de firmes contra l’estatut, els independentistes es van multiplicar per quatre. Jo encara confio que ara torni a passar el mateix. Us imagineu que l’independentisme arribés a doblat el suport?
Il·lús, que ets un il·lús!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada