dimarts, 21 de novembre del 2017

PRESENTACIÓ DE "COTA 705" A VALÈNCIA

Com a acte inaugural de la Setmana Cultural de la Societat Coral el Micalet de València, hem presentat l'edició de la meva darrera creació teatral, "Cota 705" que va obtenir el premi Micalet de Teatre 2016.
L'acte s'ha fet a la seu del Micalet i s'ha completat amb la presentació "Vicent W. Querol i l'Ateneu Científic, Literari i Artístic de València" de Víctor Pastor, que va obtenir el Premi Joan Coromines d'Investigació Filològica, Històrica o Cultural també de la convocatòria de 2016.
La presentació i posterior col·loqui m'han permès tenir contacte amb una realitat cultural i social que sovint des del Principat ens apareix com a llunyana i que hem de reconèixer que la tenim una mica oblidada.
Més enllà del gra de sorra que suposa en la tasca de mantenir la nostra memòria històrica, aquest premi també m'ha permès participar en un acte de refermament de la unitat lingüística dels Països Catalans, i això per si sol ja val la pena, sobretot en moments com els actuals que ens voldrien separats i enfrontats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada