dilluns, 15 de novembre de 2021

TEMPS D'INCERTESES (Capítol 54è)

ELLA – 26

Fa un parell de setmanes que l’Àvia està ingressada a l’UCI de l’hospital i, per tant, l’Avi ja no cal que s’estigui aïllat a casa. Durant tot aquest temps no ha tingut cap dels símptomes del que ara ja tothom anomena Covid-19. Ella estava disposada a estar-se tots els matins amb l’Avi a casa seva per fer-li companyia. Durant tot aquest temps li ha portat el menjar fet a diari, però també caldrà fer la neteja del pis que imagina una mica deixat durant massa dies.
–No seria millor que vingués a dinar aquí? –va aventurar Ell com a alternativa a la proposta de la seva dona–. Es distrauria una estona, i a mitja tarda podria tornar a casa seva i emportar-se el sopar.
–Una cosa és que jo volti cada matí pel carrer amb aquest coi de declaració responsable, i una altra que ell hagi de desplaçar-se essent una persona qualificada de risc. De moment més val que no temptem la sort.
–I no se’n sap res de nou de l’Àvia?
–Li van trucant cada migdia per dir-li que tot segueix igual, que no millora però tampoc no empitjora, que ja és prou.
Fet i fet, doncs, a mig matí Ella se’n va a fer companyia a l’Avi, de camí li compra el que li fa falta, quan arriba fa una mica d’endreça al pis, li prepara el dinar, s’està una estona amb ell a donar-li conversa i se’n torna cap a casa havent dinat i després d’haver-li preparat el sopar.
El que més la incomoda és haver de posar-se gel hidroalcohòlic a les mans cada dos per tres i portar la ditxosa mascareta per dins de casa, però sap que tota mesura de precaució és poca. Només faltaria que li portés el virus a dins de casa i l’acabés infectant, pobre Avi! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada